Infrastructuur

Een wereldwijde ICT infrastructuur vormt vaak een bedrijfskritisch onderdeel van dienstverlening. Niet alleen moet die infrastructuur operationeel blijven, deze moet ook efficiënt en doelmatig ingezet kunnen worden. Dit alles uiteraard met een prettige gebruikerservaring en een 100% uptime.

Pi-CT levert zowel engineering- als consultancy diensten op Infrastructuur gebied voor zowel Microsoft-, Citrix- als VMWare infrastructuren. Uniek is hierbij de link die we leggen tussen Consultancy en Engineering. Hierdoor zijn we niet alleen in staat de omgeving te ontwerpen, maar kunnen we deze ook bouwen en in de praktijk realiseren en beheren.

De link tussen engineering en consultancy vormt een groeiperspectief voor onze medewerkers en is een motivator om zich verder te ontwikkelen, ambities na te streven en het kennisgebied te verbreden. Voor klanten biedt deze werkwijze een soepele transitie van ontwerp via implementatie naar beheer.

Een win-win situatie, want hiermee is de klant verzekerd van kennisrijke en gemotiveerde mensen!

 

Paco weet alles van infrastructuren. Mail of bel voor meer informatie:
contact@pi-ct.com
+31 33 – 301 00 00

Bekijk ook onze andere diensten

 

crossmenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram