Over ons

Wie zijn wij

Partners in Computer Technology (Pi-CT) is een hoogwaardig ICT -dienstverlener op het gebied van Workspace Management, waarin aandacht voor de mens centraal staat. Ontstaan vanuit applicatie packaging is het bedrijf uitgegroeid tot een totaalleverancier op het gebied van  Packaging-, Infrastructuur-, Consultancy- en Training diensten.

Opgericht in 2006 door Paco Onder de Linden als eenmansbedrijf met de focus op applicatie packaging en virtualisatie groeide het bedrijf uit naar een hecht team van ervaren specialisten.

In 2009 is Pi-CT omgezet tot een Besloten Vennootschap (BV). Kort daarna volgde Felix Op ’t Eijnde als eerste medewerker. In 2014 werd Felix mede-eigenaar, waarmee onze ambitie het bedrijf te laten groeien een sterkere basis kreeg.

Met de groei in medewerkers kwam ook de uitbreiding van het dienstenportfolio op gang. Zo ontstond de behoefte aan een eigen trainingsfaciliteit. Om ruimte te geven aan deze ontwikkelingen zijn we in 2017 verhuisd naar gebouw Parkstaete in Soest.

In 2018 vierde Pi-CT haar 12,5 jarig jubileum. Onze persoonlijke aanpak werkt en zorgt voor een grote loyaliteit van zowel medewerkers als klanten. Van MKB tot wereldwijde enterprise:
Pi-CT is de betrokken partner die verder gaat dan alleen detachering.

De werkwijze zit in ons DNA: Betrokken, Persoonlijk, Betrouwbaar!

Onze geschiedenis

Kernwaarden

De klantwens staat centraal

Meedenken over het optimaliseren van techniek en processen is als een tweede natuur. We zorgen dat de klantwens nooit uit het oog verloren raakt.

Persoonlijke aanpak

Onze persoonlijke aanpak naar klanten en medewerkers geeft betrokkenheid en een optimaal samenspel tussen klant en leverancier.

Brede specialisatie

Onze brede specialisatie van Packaging, Infrastructuur, Consultancy en Training diensten stelt de benodigde specialistische kennis beschikbaar om uw IT-omgeving op gestandaardiseerde wijze bedrijfszeker in productie te nemen.

De mens onderkennen

Wij vinden de mens minstens even belangrijk als de techniek. Daarom investeren wij in onze mensen en hun welzijn. Ditzelfde willen wij voor onze relaties en partners, waarbij we helpen met het opleiden en trainen om het werk nog leuker te maken en meer voldoening uit behaalde resultaten te halen.

Ontmoet onze mensen

Paco

Eigenaar

Felix

Eigenaar

Jai

Senior IT Specialist

Mohammad

Senior Workspace Specialist

Ronald

Senior Workspace Specialist

Ronny

Senior Workspace Specialist

Rainsy

Senior IT Specialist

Dennis

IT Specialist

Lars

Senior IT Specialist

Remco

IT Specialist

Thijs

Senior IT Specialist

Raymon

IT Specialist

Ernst

IT Specialist

Wordt jij onze nieuwe collega?

crossmenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram