DIENSTEN

Pi-CT is sinds 2006 actief op het gebied van applicatie packaging en virtualisatie. Waar ooit MSI de boventoon voerde is nu plaatsgemaakt voor App-V, ThinApp, Appvolumes, AppStacks, MsiX, enzovoorts. Vanuit deze achtergrond is het bedrijf uitgegroeid tot een expert op dit vakgebied en kennen we zowel de voorkant als de achterkant van een IT-omgeving. Van het packagen van software tot het ontwerpen en inrichten van de infrastructuur om die software te distribueren: Pi-CT heeft alle kennis in huis om van ieder project een succes te maken!

Packaging

De wereld van packaging en virtualisatie is uiterst dynamisch en nieuwe ontwikkelingen volgen elkaar in razend tempo op. Als vooraanstaande partij is Pi-CT een early adopter van alle ontwikkelingen en nieuwe technieken op dit gebied. Door ook onze interne omgeving courant te houden kunnen we adviseren en ondersteunen op basis van een brede eigen ervaring. Bovendien stelt het ons in staat eigen trainingsmateriaal samen te stellen en zijn onze medewerkers op-en-top getraind en gecertificeerd. De sleutel tot succes!
MEER OVER PACKAGING

Infrastructuur

Pi-CT levert zowel Engineering- als Consultancy diensten op Infrastructuur gebied op basis van zowel Microsoft-, Citrix- als VMWare infrastructuren. Zo wordt niet alleen de juiste omgeving op papier ontworpen, maar wordt deze ook gebouwd en beheerd. De link tussen engineering en consultancy stelt onze medewerkers in staat om door te groeien, hun ambities na te streven, het kennisgebied te verbreden en biedt klanten een soepele transitie van ontwerp naar implementatie naar beheer! Een win-win, want hiermee is de klant verzekerd van kennisrijke en gemotiveerde mensen!
MEER OVER INFRASTRUCTUUR

Consultancy

Een goed consultant kenmerkt zich door aan de techniek voorbij te kunnen gaan. Belangrijker is om die technische kennis als basis voor een praktische en haalbare oplossing te gebruiken voor de grotere vraagstukken. Verder kijken dan de knoppen, inzicht in de kern van het vraagstuk en mooie oplossingen aandragen; daar is de klant bij gebaat. Vervolgens kan die oplossing in combinatie met onze engineering diensten tot leven gewekt worden. In vertrouwde handen. Van begin tot eind ontzorgd!
MEER OVER CONSULTANCY

Training

Onze trainers zijn mensen uit de praktijk. Mensen die dagelijks bij klanten aan de slag zijn. Mensen die weten hoe het er in de praktijk aan toegaat en wat voor uw omgeving en business belangrijk is. Vooraf inventariseren wij het bestaande kennisniveau in uw organisatie. Zo komen wij tot een opleidingstraject dat geheel op uw wensen aansluit en op het bestaande kennisniveau wordt aangeboden. Daarnaast kunnen trainingen zowel in ons eigen training center in Soest als bij de klant on-site verzorgd worden. Bijzonder hierbij is ook dat Pi-CT een training op maat kan samenstellen op basis van de specifieke klantwens. Uniek!
MEER OVER TRAINING
crossmenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram